JE zet zich in voor het goede doel

ALLE KINDEREN HEBBEN HET RECHT OM ZICH TE ONTWIKKELEN!

 

In hun jeugdavonturen leren onze kinderen, waar ook ter wereld, zich thuis te voelen in hun leven. En een goed en veilig (t)huis is het beste fundament voor een beter leven. Het betekent betere gezondheid, betere educatie en een beter bestaan. In januari 2020 ga ik voor de eerste keer, via Habitat for Humanity, mee op bouwreis naar Guatamala. Samen met de lokale bevolking steken we de handen uit de mouwen en bouwen voor de mensen daar een huis. U kunt meehelpen om dit fundament te leggen en de families daar een betere toekomst te bieden. Door het kopen van een goede fles(sen) wijn waarvan de opbrengst gaat naar dit goede doel.Met deze wijn bouwt u mee aan een goed en veilig huis voor de lokale bevolking. Een mooie win-win situatie!

Totaal van deze bestelling: €  (excl. verzendkosten, hou rekening met een minimaal bedrag van €5,95).
Bij overmaking van JE bedrag €  op rekening NL96KNAB0259587346 Tnv J.E.Bruinsma is de bestelling definitief. Noem hierbij Habitat for Humanity en vervolgens je naam.
Wilt u geen wijn bestellen, maar wel een donatie willen doen. Ga dan naar https://bouwmee.habitat.nl/actie/jeannette-bruinsma
CAPTCHA afbeelding

Dit helpt spam te voorkomen.